Adana Resmi Siteleri


Adana Valiliği
T.C. Adana Valiliğinin resmi web sitesi, şehir hakkında genel bilgiler, önemli adresler ve telefonlar sunuyor.
http://www.adana.gov.tr

Adana Barosu
Adana Barosu resmi sitesinde adliyeler, avukatlar, hukuk ile ilgili linkler ve adana avukatlık dünyası hakkında bilgiler yer alıyor.
http://www.adanabarosu.org.tr

Adana Devlet Tiyatrosu
Adana Devlet Tiyatrosu resmi sitesinde oyunlar, aylık program, resim galerisi, sanatçılar, festival ve bilet satış gibi hizmetler yer alıyor.
http://www.adanadt.gov.tr

Adana Eczacı Odası
Adana Eczacı odası resmi web sitesinde ilaç bilgiler, exza mevzuatı, adana sağlık kurumları ile ilgili bağlantılar, fotoğraf galerisi gibi hizmetler yer alıyor.
http://www.adanaeo.org.tr

Adana Emniyet Müdürlüğü
T.C. Adana Emniyet Müdürlüğü resmi web sitesinde; araç tescil, ruhsat, pasaport, yabancı, polis adayı işlemleri, silah ruhsat sorgu ekranı gibi hizmetlere, adli vakalarla ilgili istatistiki ve önleyici bilgilere ulaşmak mümkün.
http://www.adana.pol.tr

Adana İl Sağlık Müdürlüğü
Adana İl Sağlık Müdürlüğü resmi web sitesinde, kurum yönetimi, hizmetleri, Adana'da yer alan sağlık kurumları, hastaneler ve adana sağlık sektörü hakkında bağlantılara yer veriliyor.
https://www.adanasm.gov.tr

Adana Organize Sanayi Bölgesi
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi resmi web sitesi üzerinde sanayi bölgesi ile ilgili genel bilgilere, bölge yönetimi ve hizmetleri hakkında bilgilere ve fotoğraflara ulaşmak mümkün.
https://www.adanaorganize.org.tr

Adana Sanayi Odası
Adana Sanayi Odası resmi web sitesinde, oda tarihçesi, yönetim kurulu, hizmet birimleri, verilen hizmetler, üye firmalar veritabanı, duyurular, yurtiçi fuar takvimi, projeler gibi bilgiler yer alıyor.
http://www.adaso.org.tr

Adana Ticaret Borsası
Adana Ticaret Borsası resmi web sitesi üzerinde, mevuat, üye kayıtları, borsa ile ilgili genel bilgiler ve bağlantılar yer alıyor.
http://www.adanatb.org.tr

Adana Ticaret Odası
Adana Ticaret Odası resmi web sitesinde ATO gazetesi, tescil ve üyelik, etkinlik duyurusu, duyurular, haberler, bilgi bankası ve ilgili bağlantılara yer veriliyor.
http://www.adana-to.org.tr