Amasya Resmi Siteleri


Amasya Valiliği
Amasya valiliği resmi web adresi, Türkçe ve İngilizce sürümleri bulunan sitede il ile ilgili geniş bir içerik sunulmakta.
http://www.amasya.gov.tr

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü
Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesi üzerinden Amasya iel ilgili eğitim haberleri, duyuruları ve okullarla ilgili iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor.
http://amasya.meb.gov.tr

Amasya Emniyet Müdürlüğü
Amasya Emniyet Müdürlüğü internet sitesi, Amasya'daki polis faaliyetleri, alt birimler, ilçelerdeki emniyet müdürlükleri ve ilgili bağlantılara yer veriyor.
http://www.amasya.pol.tr

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi
Merzifon Organize Sanayi Bölgesi internet sitesi üzerinden sanayi bölgesi hakkında genel bilgilere, firmalara, yönetim kadrosu ve hizmetler gibi çeşitli bilgilere ulaşılabiliyor.
http://www.merzifonosb.org.tr

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesi Amasya'daki ticaret ve sanayi hayatı ile ilgili güncel gelişmelere, Amasya firma rehberi, üyelik, birimler ve mevzuat gibi çeşitli konularda bilgiler sunuyor.
http://www.amasyatso.org.tr

Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü internet sitesi, doğal ve tarihi güzellikleri ile ünlü Amasya ile ilgili kültür ve turizm haberleri, tanıtım video ve görselleri, tanıtım faaliyetleri ve ulaşım bilgileri gibi çeşitli konularda bilgilere yer veriyor.
http://www.amasyakulturturizm.gov.tr