Antalya Resmi Siteleri


Antalya Valiliği
T.C. Antalya Valiliği resmi web sitesi Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça dillerinde hizmet veriyor.
http://www.antalya.gov.tr

Akdeniz Üniversitesi
Antalya'da yer alan Akdeniz Üniversitesi'nin web sitesi.
http://www.akdeniz.edu.tr

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü
Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden il ve ilçelerdeki eğitim kurumları ile ilgili bilgilere, güncel eğitim haberleri ve duyurularına ulaşmak mümkün.
http://antalya.meb.gov.tr

Antalya Sağlık Müdürlüğü
Antalya Sağlık Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden il ve ilçelerdeki sağlık kurumları, güncel sağlık haberleri, nöbetçi eczaneler, ihaleler ve diğer duyurulara ulaşılabiliyor.
https://www.antalyasm.gov.tr

Antalya Emniyet Müdürlüğü
Antalya Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinde pasaport, plaka, ruhsat, e-otopark gibi işlemlere, il ve ilçelerdeki emniyet faaliyetleri ve güncel haberlere yer veriliyor.
http://www.antalya.pol.tr

Antalya Barosu
Antalya Barosu interaktif web sitesinde baro, kurullar, mevzuat, duyurular gibi bölümler bulunuyor.
http://www.antalyabarosu.org.tr

Antalya Organize Sanayi Bölgesi
Antalya Organize Sanayi Bölgesi resmi web sitesinde imar uygulamaları, arsa bedelleri, iptal ve devir işlemleri gibi sanayi bölgesi ile ilgili çeşitli bölümlere ulaşmak mümkün.
http://www.antalyaosb.org.tr

Antalya Ticaret Borsası
Antalya Ticaret Borsası internet sitesinde mevzuat, borsa ahkkında genel bilgiler, üye kayıt işlemleri ve güncel haberler gibi bölümlere yer verilmekte.
https://www.antalyaborsa.org.tr

ATSO
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesi üzerinden oda hakkında bilgilere, hizmetlere, basın bültenleri, online belge başvurusu ve güncel haberler ve duyurulara yer veriliyor.
http://www.atso.org.tr

Antalya Eczacı Odası
10. Bölge Antalya Eczacı Odası internet sitesi üzerinden ilan panosu, mevzuat, nöbetçi eczaneler, eczacı rehberi, önemli bağlantılar gibi çeşitli bölümlere ulaşmak mümkün.
https://www.antalyaeo.org.tr